Könybe zárt valóság - Tartalom

Könyvbe zárt valóság

Elizabeth egy 8.-os lány, aki rettentően könyvmoly. Egyik nap a kezébe akad egy régi bőrkötésű napló. Mely egy 14 éves lány életét meséli el, aki az 1800-as években élt. Ám a könyv lapjai közt nem csak a hölgyi lét nehézségei jelennek meg, hanem a szerelem is egy Mark nevű fiú személyében. A furcsaságok akkor kezdődnek, mikor Elizabeth életébe is egy Mark nevű fiú lép be, és fúrja be egyre mélyebbre magát a lány szívébe. Ez után, mintha a könyv egyes mozzanatai megelevenednének Elizabeth életében is. Ez mind szép és jó. Legalábbis egy ideig. De mint mondani szokták: a baj csőstül jön. Mert eljön az a pillanat, mikor Elizabeth az 1800-as lány életét éli, még ha nem is akarja. De a könyv folytatódik, és csak akkor lesz vége az „életcserének” ha Elizabeth a végére ér...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fejezet előre jelzés:

Nos, úgy döntöttem, hogy egy bizonyos tematikát követve rakom fel a fejezeteket. Ami a következő:

Vegyük alapul, hogy 5 fejezet eleve meg van írva, és csak az 1. van az oldalon.
Tehát, ha a 6. fejezettel végzek, felteszem a 2.-fejezet.
Persze ha úgy alakul, hogy nem jut eszembe a soron következő fejezet,vegyük alapul a 7.-et, akkor 1 hét után biztosan felteszem a 3. fejezetet, ha meg van a 7., ha nincs!
Persze ezt csak egy bizonyos fejezet számig lehet korlátozni, mivel 1 fejezet különbség minimum lesz a gépemen, és az oldalon fent lévők között. (Bétázás, szerkesztés, és hasonló dolgok miatt!)

Ezzel a rendszerrel csupán azt szeretném meggátolni, hogy ihlethiány esetén, ne kelljen borzasztó sokat várnotok rám!

Persze ha kommentben picit kifejtitek a véleményeteket, az elősegítheti a következő fejezet hamarabbi felkerülését! :)

2011. augusztus 9., kedd

Elmélekedek...

Helló mindenkinek!

   Gondolkozom... Ugyanis megláttam egy játékot. Nos, a lényeg az csupán annyi, hogy akit eléggé jónak találnak,annak könyv kiadással kecsegtetnek!
  Van több ötlet is a tarsolyomban, de ezt a történetet jó lenne látni könyvben!!! Legalábbis szerintem! Szóval azon gondolkodom, hogy fel sem tehetném ide a fejezeteket,  ha jelentkezek erre a játékra... De nem szeretnélek titeket megfosztani az olvasásától!
   Mégis úgy gondolom jobb csírájában elfojtani a dolgot! Így a verseny végéig nem kecsegtetek újabb fejezetekkel. A harmadikat még feltettem, ám a többi csak akkor fog kikerülni, ha nem találnak jónak a szakértők! Bocsánat, hogy ilyent mondok, de reménykedek a kis 15 éves fejemmel, hogy jónak találnak, és nem itt blogspot-on kell olvasnotok a Könyvbe zárt valóság további részét...
   Tudom ez veletek való kicseszés, de csak emberből vagyok, és már évek óta egy könyv kiadásról ábrándozom, így gondolom értitek, ha azt mondom, hogy élnem kell a lehetőséggel...
   Remélem megértitek a döntésemet, és át tudjátok érezni az én helyzetemet is. Ha minden jól sikerül, és Isten is úgy akarja lesz ebből valami. Drukkoljatok, hogy sikerüljön, előre is köszi! :)
   Köszi, hogy eddig is olvastál! Puszi

Mystic Angel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése